donderdag 26 april 2012

Met de Sea Screamer ...

Vandaag hebben we afgesproken met Joke en Gerrit, we hebben nog een tegoed bon van de Sea Screamer. We hadden afgelopen keer geen Dolfijnen gespot, we mochten dus terug komen in April, wel heel lief!!

We zijn zo 11:45u in Clearwater, ik haal bij de Sea Screamer twee parkeerkaarten voor Joke en Gerrit en voor ons. Dan gaan we al vlot op weg...


Sea Screamer We hebben een mooi uitzicht op Clearwater Beach, het is prachtig weer, we hebben geen Dolfijnen gezien das jammer. We kletsen wel honderduit met elkaar.


Clearwater Beach De vakantiestemming is er niet minder om, de setting is mooi, daar genieten we ook van.


Clearwater Beach We varen heel langzaam langs een Osprey Nest, vader Osprey komt zojuist aanvliegen met de lunch ..

Wanneer we terug zijn doen we nog een lange strandwandeling met Joke en Gerrit, eten een Subway, en dan splitsen we ons. Wij willen graag naar Fort De Soto Beach, de auto kan daar tegen het strand aan parkeren, en de bedjes zijn zo uitgeladen.. We nemen afscheid en ieder gaat zijn eigen weg..


Fort De Soto Beach We komen 40Minuten later aan op Fort De Soto Beach, we nemen altijd de North Beach, lekker rustig en een mega plek voor de ondergaande zon Het is hiet stil, alleen wat locals, ik vermaak me met wat 'wildlife"


Fort De Soto Beach Veel makkelijker, voor je lunch ga je gewoon even tussen twee golven door.. met je snavel in het zand rommelen.


Fort De Soto Beach Het wordt tegen 18:00u er staat een briesje, we hebben wel warme kleding mee, maar de handdoek volstaat..


Fort De Soto Beach Ik probeer contact te maken met een andere strandbezoeker, hij luister wel.. maar daar blijft het bij.


Fort De Soto Beach Terwijl we op ons ligbedje genieten van de avond zon, zien we groepjes Dolfijnen voorbij zwemmen, toch Dolfijnen vandaag..


Fort De Soto Beach Langzaam gaat de zon onder, de Pier steekt nu mooi af.. v


Fort De Soto Beach We genieten van de ondergaande zon, het was weer helemaal top, we wachten tot het eind persen alles uit deze dag.. Dan laden we de auto in, we rijden voldaan terug richting Orlando..

14 opmerkingen:

  1. Die ene dolfijn maakt met z'n sprong weer een hoop goed!
    Wij hebben nog steeds geen accommodatie geboekt (we gaan 11 mei), maar die sunset foto's maken de Golf ook wel weer heel aantrekkelijk.....
    Groetjes Christa

    BeantwoordenVerwijderen
  2. We hadden vanmorgen al even gekeken maar er was nog geen foto te bekennen werd dus een kaal bakkie,maar ja wat we nu zien maakt zoveel goed toch weer een dolfijn,was in oktober ook zo voordat we met de sea screamer gingen zagen we ook dolfijnen ach wat is het mooi en natuurlijk weer emotie;s wat hebben jullie het geweldig daar,geniet nog even lieverds.
    liefs van ons uit een zonnig Bolsward

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prachtige fot's weer alles uit je dag halen is in Florida geen straf!
    Veel plezier nog.
    Alberdina, frits& the kids.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Genieten hoor zo'n stranddag.
    Hebben jullie nu weer gratis tickets voor september, hihi.
    Mooi dat de dolfijn zich toch nog liet zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een dag weer.... genieten hoor

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Die foto vd de dolfijn en ook die van de zonsondergang, prachtig.....

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Rick & Mandy Jullie hebben ons een onvergetelijke dag bezorgd daarvoor nogmaals onze hartelijke dank (snif snot snif)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik zou graag eens wat anders zeggen dan Wauw...maar ...Wauw!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik ga ook niet meer zeggen dat de foto's weer schitterend zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hier ook wederom een wauw! Die zonsondergang... prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wow, als ik deze foto's zie dan heb ik spijt als haren op mijn hoofd dat ik mijn EOS thuis heb gelaten deze keer. Hier kan ik met mijn compact camera niet tegen op :-)

    In 1 woord schitterend hoe je een hele mooie dag hebt weten vast te leggen op de gevoelige digitale plaat ! Genieten met een grote G.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik volg nu al enkele dagen jullie blog. Ongelooflijk mooie foto's maken jullie. Heel knap gedaan! Foto's zeggen zoveel meer dan woorden....

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Yes toch nog een dolfijn.....het hoeft niet maar maakt het wel super leuk. Ik hoop dat als wij gaan we meer geluk hebben anders hebben we een probleem met Laura......
    Have Fun!!
    Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een geweldig mooie gave foto's van Fort de Soto Beach en dus toch nog Dolfijnen gezien, echt een mooie kiek van de dolfijn op precies het juiste moment genomen. Je bent een Top fotograaf Rick, ook de foto.s van de pier en de zonsondergang zijn erg mooi.

    Het zit er helaas voor jullie al weer op als wij deze reactie schrijven maar we denken dat jullie kunnen terugkijken met dit geweldig mooie fotoblog naar deze overheerlije vakantie.

    Dank nogmaals van onze zijde.

    Grietjes uit Mokun

    BeantwoordenVerwijderen