donderdag 25 oktober 2012

Dag 31: Op naar Amsterdam

Iedereen is zo,n beetje rond half acht wakker, de koffers zijn al ingepakt. We ontbijten met ons allen buiten bij de pool, net alsof we nog weken blijven. Tegen een uur of negen wordt er afgewassen de bedden afgehaald, en een ieder springt onder zijn douche. We gemakkelijk iedereen zijn eigen badkamer ;-)


We lopen een laatste rondje of we alles hebben afgesloten en niks vergeten zijn, de deur doe ik op slot.


Image Hosted by ImageShack.us
We verlaten het heerlijke plekkie, de koffers passen natuurlijk met gemak in de Suburban..


Image Hosted by ImageShack.us
Ik rij even naar het clubhouse, en spreek Jason nog even over volgend jaar. Hij had alles al geregeld, 8 April kunnen we er zo weer in en voor dezelfde prijs als altijd. We zijn graag in dit huis... volgend jaar dus weer, weer wat voorpret.


Dan rijden we naar MCO, ik rij naar de parkeergarage, de auto moet terug naar Hertz, zou hem zo mee naar huis nemen, maar waar parkeer je in Amsterdam een truck van 5,60m en ruim 2 meter breed.. Ohw wat rijdt ie lekker.. Eenmaal bij Hertz, worden we prima ontvangen, wanneer ik uitstap zegt de man met de handcomputer laat je koffers maar achterin staan. Terwijl hij het bonnetje uitdraait, komt er een ander aan, hij vraagt met welke airline we vliegen. Ik zeg dat we met United vliegen, nou stap allemaal maar in, en we worden zo voor de deur bij United gebracht, we laden de koffers uit. Ik geef een fooi, vanaf hier is het nog maar 20 meter lopen en we staan voor de bali. Inchecken is een makkie. Dan gaan we door de douane, ook dit gaat weer reuze vlot, op MCO haal ik chinees eten, we internetten nog heel even en moeten dan het vliegtuig in .


Image Hosted by ImageShack.us
Er zijn twee vliegtuigen voor ons, niet heel veel later tegen 14:00u zitten we in de lucht.


De vlucht gaat heel erg vlot voor mijn gevoel, minder dan twee uur, even voor 16:00u zijn we geland. We moet van Gate D naar gate C -5, moeten alweer boarden over 40 minuten. Jasper neemt een Subway broodje, wij drieën een Starbucks, langzaam lopen we richting C-5. Wanneer we er aankomen moeten we bijna direct het vliegtuig in.


Image Hosted by ImageShack.us
Tegen 17:30u gaat de vliegtuig deur dicht, dan gebeurt er helemaal niets, na 20 minuten meld de piloot dat er een technisch probleem is. Het zal nog 20 minuten duren.. helaas duurt het langer en zie ik zelfs de zon ondergaan door het vliegtuigraam. 1 1/2uur later gaan we eindelijk naar de startbaan. Niet veel later is het pikkedonker buiten. Een tweede tegenvaller, het in-flight entertainment systeem start niet op, ondanks herhaaldelijk rebooten. Dan maar proberen te slapen.. mij lukt het aardig, Mandy gedeeltelijk, Jasper en Oma niet.


Image Hosted by ImageShack.us
Dan gaan de lichten aan, de zon komt alweer op, het ontbijt komt, tegen half negen landen we op schiphol. Koos staat er al, en nog geen halfuur later zitten we thuis aan een bakkie koffie. Mandy en Oma halen Diesel op, deze is weer heel erg blij, wij nog blijer denk ik, en ...tegen twaalf uur rijdt Oma naar Bolsward. Wij gaan tussen 13:00 en 15:00 naar bed, zetten de wekker, slapen altijd even twee uurtjes.. In de avond kijk ik wat voetbal, en schrijf de laatste dag..


Iedereen weer bedankt voor de leuke reacties, wij gaan eerst nog lekker nagenieten van deze leuke vakantie. Richting April komt dan weer de voorpret voor 2013.

15 opmerkingen:

  1. Zo te zien heb je de "Subby" na onze dirt road adventure op Merritt Island een wasbeurt gegeven ;-). Heerlijk zeg dat jullie deze mooie villa weer geboekt hebben, ook wij kijken er al weer naar uit om er binnen te stappen.

    Ook wij hadden die service dat wij met auto en al naar de United balie werden gebracht, denk dat het een speciale service voor de Gold Members is. ( Membershipcard heb ik vandaag ontvangen ).

    Jammer dat het entertainmentsysteem niet werkte, ik neem aan dat julliei iets van een compensatie krijgen ?

    We zien elkaar hopelijk gauw weer ;-)

    Groetjes,
    Pieter & Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ook al weer thuis en weer een blog minder te lezen. Ja ja de voorpret. We zijn druk bezig maar oh wat zijn de prijzen verhoogd. Dus geniet van jullie villa straks weer. EErst lekker bij komen. Het is wel rete koud, zondag wordt er sneeuw verwacht Succes met de jetlag.....

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Welkom thuis mensen. Het was weer lekker om te lezen en mee te kijken.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heerlijk jammer dat het er weer op zit maar genoten tot de laatste druppel. Gelukkig april weer.. Nog heel even wachten

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hij staat in de agenda hoor; 8 april 2013. Tot dan en bedankt voor voor al die vrolijke Florida fotomomentjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Welkom thuis en nu maar op naar april. Nogmaals dank voor de mooie foto's en leuke verslag!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Welkom thuis weer. Jammer dat het al weer voorbij is maar ja, "time flies when your having fun"
    Wel ff wennen aan de temperatuur in NL, is wel heel wat anders dan wat jullie de laatste weken gewent waren.;-(
    Bedankt voor het mee lezen en je prachtige foto's.
    Ben nu al benieuwd naar jullie volgende reis, het is gelukkig zo weer april;-)
    Grtz.Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Welkom terug in Nederland.
    Wat een mooie service van Hertz, wij zijn ook altijd zeer tevreden over ze. Wel een beetje jammer van de vertraging.
    Fijn dat de volgende reis alweer geregeld is en jullie weer kunnen aftellen. Bedankt voor je super verslag en tot een volgende keer.
    Groetjes
    Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Welkom thuis!! Wat zal het saai worden de ochtenden zonder jullie blog!! Op naar april, dat is het zo!!
    Bedankt en tot de volgende keer,
    Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Welkom terug, ik zie dat jullie de zon mee terug hebben genomen, bedankt daarvoor;)
    Heerlijk vooruitzicht weer om in April te gaan, dat doen jullie goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Welkom thuis en bedankt voor het bijhouden van het blog, heb er van genoten!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Met veel plezier meegelezen en meegenoten van de prachtige foto's. Was weer een geweldige trip en ik vind het toch vrij soepel gegaan op de terugweg. Sterkte met de jetlag en op naar de volgende reis !

    BeantwoordenVerwijderen
  13. We hebben terug genoten van jullie reisverhalen en de supermooie foto's.
    We hebben ook weer nieuwe dingen ontdekt zoals sommige voor ons onbekende natuurparken die zeker wel de moeite waard zijn om een bezoekje te maken.

    Bedankt om dat allemaal met ons te delen.
    Hans & Francisca.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Niets fijner dan bij terugkomst de volgende vakantie al weer in de planning hebben. Ik houd daarvan! Ook heerlijk dat jullie dan weer terugkeren naar de jullie zo vertrouwde villa, dat voelt dan waarschijnlijk helemaal als thuiskomen. En april klinkt best wel dichtbij. Even de feestdagen door en voor je het weet.
    Dank je wel weer voor de fantastische foto's. Dat jullie genoten hebben mag duidelijk zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik ben een beetje laat met mijn reactie maar ook wij hebben jullie weer met veel plezier gevolgd.
    Lekker dat er al weer plannen zijn voor het voorjaar. Dat schiet in ieder geval al weer lekker op :-)
    Tot in april.

    BeantwoordenVerwijderen