woensdag 24 april 2013

Dag 16: Lake Kissimmee State Park - Gobbler Ridge Trail

We worden pas tegen een achten wakker, lekker voelt als uitslapen.. We doen rustig aan, ontbijten op ons gemakje, en doen dan nog een duik in het zwembad. Het is weer zonnig Yeah... we hangen wat rond de pool lekker met de zon op je huid! Dan gaan we douchen we hebben een bezoek aan Lake Kissimmee State Park in de agenda. Tegen een uur of elf vullen we koelbox en gaan op weg. Het is een ruim uur rijden vanaf Tuscan Hills, we rijden de 27 een heel stuk in zuidelijke richting, de laatste 25 Minuten gaan echt binnendoor.


Lake Kissimmee State Park We komen aan bij het entree van Lake Kissimmee State Park, bij de booth betalen we 5 dollar entree voor de auto inclusief ons..


Lake Kissimmee State Park We gaan de Gobbler Ridge Trail doen, dit is een looptrail van ongeveer drie mijl.. eerst beklimmen we de uitkijktoren..


Lake Kissimmee State Park Wat een verschil met gisteren zeg, ik ben blij dat ik een petje draag.. de zon is fel maar klagen doen we natuurlijk niet, overigens is er soms een verkoelend briesje.


Lake Kissimmee State Park We hopen ook vandaag weer wat wildlife te spotten, er zijn in ieder geval kaktussen met gele bloemen..


Lake Kissimmee State Park Kijk dat is nou eens leuk, hele andere Squirrel, het is de Sherman's Fox Squirrel, deze is Endangered en foto's zijn zeldzaam volges Fauna Force We staan gewoon oog in oog met hem hij loopt het liefst weg over de grond is niet zo'n boomklimmer. Hij bleef nog even zitten voor de camera alvorens hij het 'hazenpad'koos. We zijn weer helemaal blij om hem te hebben gespot.


Lake Kissimmee State Park De Looptrail geeft echt gave uitzichten, zeker nu de wolken mooi grillig in de lucht hangen krijg je prachtige views.. het lijkt wel een savannah.


Lake Kissimmee State Park Je loopt hier over zand en graspaden en natuurlijk doe je hier wandelschoenen aan en kijk je waar je de voetjes neerzet, we zien een Black Racer Snake. Hij blijft stokstil liggen, wanneer we stoppen en hem de ruimte geven kruipt hij snel de bosjes in..


Lake Kissimmee State Park De omgeving is echt prachtig, de zon, de wolken doen de rest..


Lake Kissimmee State Park We hebben een top wandeling achter de rug, in 2010 hebben we deze wandeling ook al eens gedaan, toen zagen we ook nog Hertjes... 'you can't have it all".


Dan rijden we naar huis, tegen half vijf liggen we weer in het zwembad, dit houden we vol tot een uur of zes. We gaan ons dan aankleden en rijden richting TGI Friday's


Image Hosted by ImageShack.us
Mandy gaat voor een menu met voorgerecht ik neem de Jack Daniels Ribs.. het smaakt weer heerlijk. Een toetje zit er niet meer in, we zitten beiden vol.. Wanneer we in de villa aankomen gaat Mandy op de Ipad, ik zet een lekker muziekje op, en doe wat aan de blog.. In de avond doen we nog een poolbiljart en heel langzaam worden we weer lekker moe..


Tot morgen!

20 opmerkingen:

  1. Weer een dag van relax en ontspanning. Dit is echt vakantie vieren!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie dag met wederom schitterende fotos!!! Zalig,
    mvg, Mariska

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat hebben jullie weer een prachtige trail gelopen. Maar wat een engerd die slang. Knap dat jullie bleven staan, ik denk dat ik al weer terug bij de auto was geweest. Brrrr.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Man wat een slang zeg!!! In het begin dacht ik nog daar moeten we ook eens heen maar ik sla graag over hahahaha. Maar eerlijk is eerlijk het is er prachtig.
    Have Fun!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Iedere keer als ik de mooie beelden van de Floridian nature zie denk ik "een bezoekje aan een State Park moet echt hoger op ons wensenlijstje". Maar ja, so much to do and so little time.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een prachtige dag weer zeg! Zo'n slang hadden wij 2 jaar geleden in de tuin, razendsnel he die beesten.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtige wandeling in een geweldig mooie setting...alleen die slang...ik zou geloof ik heel hard gaan gillen (niet echt verstandig natuurlijk).
    Als afsluiter naar TGI Fridays, niet verkeerd! Blijf nog maar lekker effe door genieten, de tijd vliegt voorbij!

    Enjoy!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een heerlijke dag zo. Prachtig park, alleen die slang is minder. Je zal 'm net even niet zien....oeps.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een mooi statepark, hier zijn we nog niet geweest. Komt op het lijstje voor een volgende keer.
    Ik kan ook zo enorm genieten van die mooie wolkenpartijen.
    Ben benieuwd wat jullie nog meer voor leuks gaan ondernemen deze week, veel plezier.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hey lieverds,

    Lake Kissimmee State Park is inderdaad erg mooi en wij hebben er toen wel een hert gezien, en zo te zien was het er ook nu weer erg warm.

    TGI Fridays is een goede keuze, hebben jullie wel de bel geluid bij het weggaan ?

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Niet naar fort desoto beach vandaag? Wij gaan deze vakantie proberen er nog naar toe te gaan. We zijn toch wel enthousiast geworden door jullie verhalen.

    Wel leuk dat jullie een Black Racer hebben gezien, deze lag vandaag bij ons op de BBQ ;-)

    groetjes
    Patrick, Nienke en Julian, Jac & Francis

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Gelukkig is het zonnetje weer terug, en wat een mooi park en weer prachtige foto's

    BeantwoordenVerwijderen
  13. hoi Rick, jullie wandelen wat af zeg! Ik krijg daar ook wel zin in na het lezen van deze post. Ik heb nog tot en met vrijdag, dus dat moet lukken. Ik zit bij Mac te internetten, want het modem thuis heb ik opgegeven. Dat was niet te doen zeg...soms wel soms niet internet!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Mooie omgeving met weer mooie foto's en als afsluiter TGI.
    Het lijkt wel vakantie.

    Have fun,

    Gr. Ronald

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hier weer een nieuw bericht van ons, zagen nu pas dat we iets fout hadden geschreven.
    Jullie hebben weer een heerlijke dag gehad, erg mooi en warm weer en hele mooie plaatjes geschoten van de Wildlife in Lake Kissemmee State Park en s'avonds heerlijk eten bij TGI, ook zeer zeker niet verkeerd!

    Jullie relaxen en genieten volop, heel veel plezier verder!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Snake, eeee! Minder, ben niet zo'n held. Hoe het toch liever op hertjes :-) Veel plezier weer.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat mooi en zo gezellig zoals jullie alles doen relax en toch weer actief,WHAHA kan er veel bij bedenken prachtig Rick bedankt voor zoveel mooie foto's geniet van alles en vooral van elkaar,houden van jullie en hoop tot snel

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Prachtig State park, he. De uitkijktoren is weer gemaakt, zo te zien, toen wij er waren was het nog een gammel ding...

    BeantwoordenVerwijderen