donderdag 25 april 2013

Dag 17: Super relaxen aan de pool

Vandaag hebben we de super relax schakelaar gevonden, we zijn rond achten uit bed, ik rij naar de Publix voor vers brood een bakkie fruit en jus de orange. Het is geweldig weer geen wolkje aan de lucht..


Image Hosted by ImageShack.us
Wanneer ik terug kom bakt Mandy een paar eitjes, ik schenk de Jus de Orange in dat kan ik :-), leg het bestek buiten. En niet heel veel later smikkelen we vanonder de Lanai heerlijk aan ons ontbijt. Dit is wel vol te houden.. Na het eten ruimen we de boel op en trekken onze zwembroeken aan, en plonsen in het water. We zijn niet de enigen die vandaag aan de pool blijven. Vanuit een pool een paar huizen verderop komen vrolijke kindergeluiden, het fleurt de dag nog wat leuker op, na het zwemmen ga ik verder in mijn boek ( Zomerhuis met zwembad ) van Herman Koch.. Man wat een schrijfstijl weer. Mandy ligt naast mij op een ligbedje oogjes dicht, soms lezend dan weer in het water, het lijkt wel vakantie.


Image Hosted by ImageShack.us
In de middag maken we het gezellig met wat snacks en koud drinken, en natuurlijk een lekkere beker Snicker/Banana Royaal ijs. Het zwemwater is heerlijk, dit houden we vol tot een uur of vier, dan gaan we douchen. Wanneer we aangekleed zijn gaan we eerst even langs Kim van het Management in het clubgebouw, we checken alles nog even voor September. Alles is in orde, we geven haar een IAMsterdam Cap en een Amsterdam koffie mok, ze is er helemaal blij mee. Of we nog wat op of aanmerkingen hadden ?? Nee niet echt dus nemen we afscheid, en September dan maar weer, we hebben het weer top gehad hier.

Dan rijden we naar de Florida Mall, daar gaan we naar Zales, bij Zales wordt Mandy der ring gepakt en... gelukkig zit alles weer op zijn plek. Mandy weer helemaal blij en de ring is ook nog eens extra gepoetst.. hij glimt je tegemoet. Daarna rijden we naar Craves Restaurant hier kun je zo lekker eten, we gaan toch weer voor de Craves Burger, tegen een uur of half zeven rekenen we af en rijden naar de Lake Buena Vista Outlet.


Image Hosted by ImageShack.us
We halen een couponbook op, en maken een rondje op ons gemak, ik scoor nog drie t-shirt van Fruit of the Loom voor 13 dollar, deze kunnen onder een polo of ander shirt. Mandy scoort een Spijkerbroek bij Calvin Klein voor 40 dollar, en bij Eddie Bauer kopen we twee RipPac Rain Jackets een tip van Petra. Deze jasjes kun je opvouwen in de eigenzak van de jas tot een klein pakketjes. Deze jasjes lijken ons handig voor in Nederland als standaard uitrusting in de fietstas... en in Florida standaard in auto of rugzak wanneer de kans op regen hoog is. De laatste aankopen lijken daarmee wel gedaan, we rijden tegen negenen terug naar Tuscan Hills

Morgen willen we nog zo'n lekkere lange dag aan de pool, en tegen de avond zien we wel.. Wat gaat zo,n vakantie toch rap voorbij, maar we hebben het heerlijk, morgen halen we nog alles uit de zonnestralen :-) Tijdens het updaten van het blog neem ik een Blue Moon biertje, door Pieter en Petra aan ons gegeven als leftovers toen ze terug naar Nederland vlogen.. Lekker biertje trouwens Piet waarvoor dank!!! We willen ook iedereen bedanken die altijd een berichtje achterlaten, zo leuk om de reacties te lezen !


Tot Morgen..

27 opmerkingen:

  1. Wat gaat zo'n vakantie toch vlug. Bedankt voor alle moeite die je in je blog hebt gestoken. Het heeft die laatste weken die ik nog moet wachten toch wat prettiger gemaakt! Wij vertrekken morgen. Geniet nog van jullie laatste dag en een veilige vlucht naar huis.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een heerlijke dag! het lijkt inderdaad net, zoals je zelf zegt, vakantie! Geniet nog van jullie laatste dag, maar wat is het omgevlogen...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijk de laatste dagen nog even doorbrengen in het mooie huis en het fijne zwembad. Geniet er de laatste dag nog voor de volle 100% van.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. En zo komt er voor jullie ook (helaas) weer een eind aan deze heerlijke vakantie.
    Vandaag nog een rustig relax dagje en genieten van de zon en de pool.

    Gr. Ronald

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Zo zeg, wat gaat die tijd snel. Maar jullie hebben je goed geamuseerd en... jullie mogen binnenkort weer!
    (en dan duurt het voor ons ook niet meer zo heel lang).

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heeeeerlijk!! Jammer genoeg zit het er bijna weer op, maar jullie kunnen nog even lekker genieten!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ja het vliegt altijd voorbij he. Maak er morgen nog iets zeer moois van en ik ben benieuwd wat het gaat worden. Zelf vlieg ik een dag later dan jullie terug. Ik pers er ook nog alles uit wat mogelijk is en ga zo gauw mogelijk weer hier naar toe, zo heerlijk is het om hier te zijn. Happy days!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Tja, de tijd in Florida gaat toch sneller dan thuis, maar niet getreurd, het is zo weer september! ;-) Geniet nog van de laatste dag!!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat ziet het toch allemaal lekker relaxed uit, met dat prachtige weer lekker bij je private pool, lekker ontbijten, fruit en niet te vergeten, the perfect view.
    Geniet nog maar lekker, het is zo weer september, hoop ik dan want dan gaan wij ook ;-)
    Grtz.Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Voel me al helemaal relaxed als ik het zo lees!
    "Het lijkt wel vakantie" : super!
    Geniet nog van die laatste dag.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Lekker aan de pool, gratis Blue Moon biertje erbij : Life is Good in The Sunshine State ;-)

    Wat leuk dat jullie wat hebben aan de tip van Petra en het was ook weer reuze gezellig om jullie spreken via FaceTime. Overgens gaat het inmiddels wat beter met Petra maar heeft nu veel (spier)pijn.

    Tot morgen !!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Heerlijk zo'n relaxdagje geniet maar van de zon nog want hier is die weer snel verdwenen.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Dat zijn weer lekkere vakantiefoto's. Geniet nog maar even.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Jullie hebben volgens ons weer heerlijk genoten van de vakantie daar in het fijne Florida.
    Zeer relaxte dag gehad en lekker op je gemak nog even kunnen shoppen.

    Veel plezier nog even.

    Groetjes uit half bewolkt Mokum

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Geniet van de laatste zonnestralen! Jullie bedankt voor het schrijven van blog was erg leuk om mee te lezen en te genieten van de mooie foto's. Goede terug reis!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat vliegt de tijd daar toch altijd snel voorbij.
    Geniet nog lekker van jullie laatste dagje en een hele goede reis terug.
    Enne......nemen jullie wel even wat zonnestralen mee, daar zitten we hier erg op te wachten.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Het was fijn om jullie weer te volgen met de schitterende foto's, altijd leuk om nieuwe tips op te doen voor onze trip, nog een hele fijne dag morgen en alvast een hele goede terugreis gewenst.
    Groetjes Mariska

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Heerlijk zo relaxed! Alvast goeie reis terug, ik zal jullie blog missen...

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ik heb heerlijk genoten van jullie verslag, weer wat tips opgedaan voor onze komende trip.
    En die foto's....wat een vakwerk! Echt mijn complimenten, mijn man heeft vorige maand een Nikon gekocht met extra lenzen dus die gaat ook flink oefenen in Florida met dat ding haha!
    Nog een hele fijne dag morgen en een goede terugreis!

    Groetjes Natalie(Damian08)

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Jullie zijn compleet in de relax mode, dat wordt flink aanpassen wanneer terug.-;)

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Het is weer een een mooie verslag!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Jammer dat de vakantie weer op zijn einde loopt! Ik lees jullie blogs altijd met veel plezier namelijk :)
    Op naar de volgende! In ieder geval bedankt voor het meegenieten en voor de mooie foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Bijna is het weer vertrekken uit het prachtige FLORIDA,maar wat hebben jullie genoten en denk dat jullie zo ongeveer de enige bruintjes zijn in holland al gaat het hier ook steeds beter weer worden dus jullie vallen met de neus in de boter lieverds geniet nog tot het laatste moment en hou ons op de hoogte heb de foon naast ons bed hoor.
    Bedankt voor al die prachtige foto's we hebben er ontzettend van genoten en er kwamen zoveel bekende zaken voorbij waaronder FOSSIL,zag ik het nou goed???liep Mandy daar nou voorbij???
    Lieve schatten papa en mama wensen jullie een veilige terug reis,houden van jullie en tot snel,
    PS sorry voor mijn traantjes maar was zo blij je te zien en ja ook de stressss,knuf

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wat een heerlijke dag weer, zo leuk om er van mee te genieten, voel het zonnetje en de warmte bijna ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Ookal weer voorbij lieve schatten en wat een heerlijke vakantie weer. De achterkant van jullie villa blijft mooi. Allvast een goede terugreis en binnenkort is het piepertijd...

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Oeps, zit het er voor jullie ook alweer bijna op?
    Hopelijk hebben jullie vandaag nog een lekkere dag.
    In ieder geval alvast een goede reis en wel thuis.

    BeantwoordenVerwijderen