dinsdag 9 april 2013

Dag 2: Relaxen, Walmart en eten bij Kobe!.

We worden vroeg wakker het is halfzes, we proberen nog te slapen, maar het lukt niet meer, dan gaan we er maar uit.. Niet veel later hoor ik Pieter en Petra de huiskamer binnen lopen, Mandy zet koffie. Ik loop naar buiten om de hottub aan te zetten lekker voor straks. We lezen de reacties op de blog, altijd heel erg leuk !!


Image Hosted by ImageShack.us Na een halfuurtje gaan we de Hottub in, .. dit houden we een uurtje vol heerlijk


Image Hosted by ImageShack.us
Na de hottub gaan we douchen, niet veel later rijden we naar Cracker Barrel, we nemen allemaal een lekker ontbijt. Ik neem de old timer's breakfast, een beker verse jus de Orange erbij maakt het af. Na het eten rijden we naar de Dollar Tree bij de Posner Park Mall, daar slaan we voordelig de dagelijkse huishoudmiddelen in.


Image Hosted by ImageShack.us
We rijden naar de Walmart voor de rest van de boodschappen, in de Walmart lopen we zomaar een flink uurtje rond, terwijl de kar zich vanzelf lijkt te vullen. Ik ben niet dol op boodschappen doen, maar naar de Walmart vind ik leuk...heerlijk langs alle paden, beetje struinen, Pieter en ik lopen over de technische afdelingen, bij de food-afdeling vinden we Mandy en Petra terug.. Afrekenen gaat vlot er zijn veel kassa's open wij landen bij kassa 22. Er is maar één klant voor ons, onze boodschappen gaan niet meer in de bekende witte tasjes maar in grijze.


Image Hosted by ImageShack.us
Thuis maken we nog een foto van de twee Dodge's, ook Pieter heeft een Dodge Durango, en ... in exact de zelfde kleur en uitvoering. Geinig de wagens rijden heerlijk, eenmaal in de villa aangekomen nemen we wat te drinken..


Image Hosted by ImageShack.us
De temperatuur loopt op richting de 28 graden, het zwembad lonkt, de zwembroeken worden weer aangetrokken. Dit kunnen we lang volhouden, we kletsen in het zwembad, alle vier zijn blij weer in Florida te zijn. Pieter Facetimed nog met Kim, terwijl wij in het zwembad liggen.. Dan loopt het tegen drie uur, we lopen even naar de villa welke Pieter en Petra in September gaan huren, deze villa ligt hier zes huizen vandaan. Heeft dezelfde ligging als onze villa, dus ook aan de achterkant helemaal vrij met uitzicht op het bos. Dan wordt het tijd om afscheid te nemen Pieter en Petra gaan op weg naar hun eigen villa. We zullen elkaar de komende twee dagen nog bezighouden, eerst gaan we gezamenlijk naar Epcot, donderdag gaan we met ons vieren naar Busch Gardens en in de avond naar Priscilla Queen of the Desert in het Straz Center te Tampa, dat zullen we dan maar netjes gekleed doen :-0 De andere dagen gaan we veelal wat voor ons zelf doen.


Image Hosted by ImageShack.us
Het wordt langzaam avond, we besluiten om te eten bij Kobe, bij binnen komst worden we direct aan de plaat neergezet dan zit de tafel vol. We nemen filet mignon, de groente en het vlees smaken weer perfect, we zitten aardig vol wanneer we weer op huis aan rijden. In de avond doen we lekker rustig aan, nemen nog een lekkere ijscoupe ( Banansplit,en een bolletje Snickerijs ) in de hottub. De eerste volle dag hebben lekker rustig aan gedaan, morgen naar Epcot kan mijn fotocamera eindelijk uit de tas, en ...daar heb ik best wel zin in !! Langzaam worden de ogen zwaar, we gaan naar bed morgen een nieuwe dag! Tot morgen!

28 opmerkingen:

  1. Goedemorgen Vakantiegangers,

    Wat een heerlijke relaxte eerste dag hebben jullie gehad.
    Lekker genieten van het zwembad en de Hottub en verder nog boodschappen doen bij de Dollartree en de supergrote Walmart.
    Het eten bij Kobe heeft jullie vast goed gesmaakt?
    Staan twee leuke parken op het programma van de week, Epcot blijven wij ook geweldig vinden.

    Top die twee Dodge Durango's zo op het plaatje

    Veel plezier vandaag.

    Groeten van Martin, Richard, Linda en Lisa

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat klinkt allemaal heel gezellig zo met z'n viertjes. Ik ben benieuwd naar je foto's van Epcot. Als daar geen fraaie fotokansen zijn dan weet ik het niet meer ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat was een super opstartdag voor deze vakantie, gezellig hoor zo met z'n viertjes. Eindigen bij Kobé, lekker, daar zijn we afgelopen keer niet aan toegekomen. Wilden Pieter en Petra dit niet eens proberen?
    Heel veel plezier vandaag in Epcot.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het ziet er allemaal heel erg relaxt uit, geweldig. Ook de plannen voor de komende dagen klinken goed. Fijn om mee te genieten, gr Mariska

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Geen betere start dan de dag beginnen in de hottub. En daarna een beetje de paden in de supermarkt bewandelen. Klinkt als vakantie :-)))
    Ik kijk nu al uit naar de foto's van Epcot. Maak er een mooie dag van.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Geweldige en zeer rustige start van deze vakantie.
    De zon laat zich ook van zijn beste kant zien, dus kan niet mis gaan.
    Nog fijne dagen.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Het ziet er allemaal weer super relaxt uit!Kobe moeten wij ook maar eens gaan proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heerlijk relaxt eerste dagje, zo kom je in the mood. The hottub is bij mij ook favoriet, helaas moet ik het dit jaar zonder doen, maar ach, een zwembad is al een hele luxe! Geniet maar lekker zo verder en laat ons ook meegenieten, ik zit er klaar voor.

    Enjoy!!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Heerlijk, eten bij Kobe. Hebben wij afgelopen kerst voor het eerst gedaan en is erg goed bevallen.
    Have fun!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. We kijken uit naar de foto's van Epcot. Dit park staat namelijk ook op ons verlanglijstje in juli en we hopen dat Manon zich daar ook kan vermaken. Dus zeer benieuwd naar jullie ervaringen van dit park!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Dat ziet er allemaal leuk en gezellig uit! Enjoy!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Oohh heerlijk alleen die temperatuur al en dan heb ik het nog niet eens over al die andere favorieten die jullie de revue laten passeren!! Fijne oplossing voor de familie Penpe om een nachtje bij jullie te logeren. Verheug me op je verslag van Epcot!!
    Have Fun!!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Heerlijk we kunnen we een duoverslag lezen.
    Veel plezier ziet er allemaal goed uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Zo dat is lekker relaxed genieten. Heerlijk hoor! Veel plezier in Epcot ( ons favoriete park).

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Heel veel plezier de komende tijd!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hey lieverds, wat een heerlijke 'opstartdag' hebben we gisteren beleefd en nogmaals bedankt voor de gastvrijheid ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Heerlijk Kobe. Dat is lekker genieten. Maar dat is wel aan jullie besteed. Deze dag is in ieder geval een groot succes. Kijk uit naar morgen. Vast ook weer een knaller!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Een goed begin zo te lezen heerlijk!! In de sept toch ook maar eens Kobe proberen.Veel plezier in Epcot.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Klinkt allemaal weer erg goed. Lekker bezig!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Veel plezier, maar dat zal wel lukken denk ik.
    Krijgen zo'n zo'n zin om te gaan als we dit zo lezen.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Hallo,
    Wat een mooie start van de vakantie.
    Echt een leuke tijd hebben jullie.
    Geniet er van.
    Hans & Francisca.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wat een heerlijke start van de vakantie, blijven genieten. Voor de thuisblijvers zijn jullie foto's en verslag een feest van herkenning, zo komen wij de tijd wel door en krijgen nog meer zin in de zomervakantie :)

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wa een heerlijke start van jullie vakantie.
    Lots of Fun!!
    Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wij starten onze vakantie ook altijd bij de dollar tree en daarna bij de Walmart.
    Altijd weer leuk om al die paden af te struinen, alhoewel... We slaan er hier en daar ook nog wel eens 1 over.

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Heerlijk hoor! Hou ook niet van boodschappen doen, maar Walmart is fijn :-)
    Enne... goed de nummerborden onthouden om de auto's uit elkaar te houden haha!
    Veel plezier verder!

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Klinkt als vakantie. Heerlijk hoor! Verheug me op de foto`s.
    Fijn dat we weer mogen meelezen. FIjne vakantie

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Hey de bananasplit zonder banaan zeker ;) Die blijven we erin houden. Tjonge wat lonkte dat zwembad van jullie zeg. Lekkerrrrr weer zie ik en lees ik. Benieuwd naar de foto's.....Veel plezier

    BeantwoordenVerwijderen